24 Temmuz 2014 Perşembe

5 Farklı Game of Thrones Soundtrack Cover

Benim ve birçok hayranının Game of Thrones çılgınlığı devam ediyor. Belki aşırıya kaçıldı ama bu soundtrack versiyonlarını sizlerle paylaşmak istedim. Bu versiyonlar da yine Game of Thrones hayranlarından geliyor ve helal olsun demekten kendimizi alamadıklarımız da yok değil.

Dizinin soundtrack'i Ramin Djawadi adındaki Almanya doğumlu bir film, televizyon ve oyun müzikleri yapımcısı tarafından yapılmış. Ramin Djawadi, Iron Man ve Pasifik Rim'in gitar odaklı soundtrack'i, Prison Break dizisinin müziği ile de tanınıyor ve bu soundtracklerle Grammy'e aday gösterildi.

İlk cover itsMetroGnome'dan geliyor ve yapmış olduğu diğer coverlarla da büyük beğeni topluyor. Electro, house, dubstep ve hip hop tarzlarında adını duyurmuş bir dj olan MetroGnome, yapmış olduğu Game of Thrones coverı ile de büyük beğeni topladı. İşte bu cover:



Diğer bir cover ise White Noise Lab'dan geliyor. Heavy Metal versiyonu yapılan Game of Thrones soundtrack nasıl olmuş sizce?



Walking Dead için yaptığı cover ile tanıdığımız Cosplay Piano'dan da bir Game of Thrones soundtrack coverı geliyor ve cover dışında sağlam bir kliple yine karşımızdalar:



Benim sevdiğim versiyonlardan birisi de Gustavo Toscan da Silva'nın akordeon ile yaptığı cover:

 

Öyle bir cover var ki, hem eğlendiriyor hem de işte fark bu dedirtiyor. Bu cover; New York'ta Times Meydanı'nda bulunan B.B King's Blues Club'da sahne alan New Orleans Swamp Donkeys'den geliyor:



Eğlenceli ve müzik dolu coverlardan birisi de yine coverları ile tanınan Scott Bradlee ve Dave Koz'dan geliyor. Game of Thrones'un bence Smooth versiyonu da bir harika:



Birbirinden güzel ve farklı tarzdaki bu coverlar arasından sizin için en iyi versiyon hangisi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder